KIJK HIER VOOR EXTRA's:
Bekijk per machine onze voordelige aanbiedingen!

CLEAN 3 BOX

CLEANBOX 3 Reinigingsset
Elke koper krijgt nu in de aanbieding  een compleet reinigingspakket CLEANBOX 3 met extra reinigingstabletten voor een optimaal gebruik van je machine, ontkalkingsmiddel, en melkschuimreiniger.

De waarde van dit pakket € 42,99

Nivopna Reinigingsrabletten NIRT 701

Reinigingstabletten
In deze Nivona aanbieding extra reinigingstabletten. Zorg voor het volle aroma voor vers koffiegenot - door uw NIVONA altijd mooi en schoon te houden. Gewoon met onze reinigingstabletten.

  • Lost en verwijdert effectief koffie- en olieresten
  • Grondig en voorzichtig schoonmaken


Waarde € 14,99

Claris waterfilter
Zorgt ervoor dat u altijd de beste kwaliteit water voor uw koffie gebruikt, heerlijk vers en gefilterd.

  • Lekkerdere koffie
  • Beter voor de levensduur van je koffiemachine


Waarde € 15,99

Nivona melk lans NIML 220

Melklans
In deze Nivona aanbieding de NIVONA-melklans is de praktische methode om de melk direct bij de NIVONA te krijgen. Hoe? Heel eenvoudig. Zonder aanvullende slang of adapter. Simpelweg de melklans in het melkpak steken en klaar. Het melkpak kan daarna ook zonder problemen direct in de koelkast worden geplaatst. Daarnaast kan de melklans eenvoudig met het meegeleverde borsteltje en zeepwater worden gereinigd.

TIP: Probeer Alpro Barista, Oat of Almond voor een extra vleugje zoutigheid.

De waarde van deze lans € 26,95

3 Melk slangen
Deze designbeker maakt het makkelijk om direct vanuit de koelkast jouw melk of oat mil, soja milk te koppelen aan jouw Nivona volautomaat.

Waarde € 15,99

Design Melkbeker
Deze designbeker maakt het makkelijk om direct vanuit de koelkast jouw melk of oat mil, soja milk te koppelen aan jouw Nivona volautomaat.

Waarde € 26,95

NIVONA Cooler
Drink je de hele dag door melk koffie's of wil je op de zaak een extra handige en mooie uitstraling? Plaats dan je melkpak in deze handige Nivona Cooler zodat je op elk moment van je melkkoffie kan genieten.  

Waarde € 189,00

Nivona Koffeimachines door Defero © 2024!