Service, Garantie en Onderhoud.

De Nivona koffiemachines worden geleverdt met 2 jaar fabrieksgarantie. De garantie geschied rechtsreeks via de Nederlandse importeur van Nivona, J. Lensen Huishoud B.V.


Nivona Importeur J. Lensen
Flexibiliteit en after sales staan bij deze firma hoog in het vaandel. Kwaliteit en duurzaamheid zijn daarbij de trefwoorden. De eigen Technische Dienst, gespecialiseerd in onderhoud van NIVONA volautomaten, serviced en  repareert voor zover mogelijk ook de andere artikelen. Ook voor kleine onderdelen als kalkfilters en dergelijke kunt u bij ons na jaren nog terecht.


After Sales

De machines zijn van een hoge kwalititeit, het maalsysteem is zelf te reinigen. Wanneer er problemen zijn dan kan er direct contact opgenomen worden met de Nivona importeur en kan er online een afhaalmoment worden ingepland. Let op: veelal kan een storing al eenvoudig verholpen worden, wij adviseren daarom altijd eerste te bellen met de Nivona importeur. Mocht het probleem niet verholpen kunnen worden dan krijgt u van hen een afhaalformulier om de machine bij u af te halen en te ondezoeken voor reparatie.


Tel.: 079-3634242
Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur

Nivona Koffeimachines door Defero © 2024!