nivona onderhoud en reparatie service

Onderhoud NIVONA

Onderhoud van uw Nivona koffiemachine

Alle Nivona koffiemachines worden geleverdt met 2 jaar fabrieksgarantie. De garantie geschied rechtsreeks via de Nederlandse importeur van Nivona. Nivona Importeur J. Lensen


Onderhoudsbeurten

Net als met auto's hebben ook koffiemachines niet het eeuwige leven en hebben om de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig. Hierbij worden de machines uit elkaar gehaald en volledig nagekeken. Afhankelijk van hoe de machine door u zelf onderhouden wordt, bijvoorbeeld regelmatig de zetgroep reinigen, kunt u er van uitgaan dat elke Nivona koffiemachine na ongeveer 6000 - 7000 kopjes koffie een onderhoudsbeurt nodig heeft. Dit staat gelijk aan 6 kopjes koffie per dag, elke dag 3 jaar lang.

Wat krijgt u bij een onderhoudsbeurt?

Bij een onderhoudtsbeurt aan uw Nivona koffiemachine wordt de volledige machine uit elkaar gehaald en worden de volgende onderdelen vervangen:

  • Nieuw drainage ventiel
  • Nieuwe zetgroep
  • 4 nieuwe micro schakelaars op de aandrijfmotor

Verder worden de volgende zaken gereviseerd en aangepakt:

  • Revisie van de aandrijfmotor, tandwielen vervangen en opnieuw afstellen 
  • De as van de aandrijfmotor weer laten vrijlopen
  • Koffiemolen revisie, maal schijven schoonmaken
  • Reinigen
  • Ontkalken

Er wordt gekeken of er extra zaken zijn die vervanging vragen zoals een nieuw drukventie of een nieuwe koffie-uitloop. Wanneer dit nodig is dan wordt er eerst contact met u opgenomen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wat kost een onderhoudsbeurt aan uw nivona koffiemachine?

Een onderhoudsbeurt kost op moment van schrijven € 156,00 excl. BTW

Om de machine bij u op te halen en retourneren rekenen we momenteel 2 x €12 = € 24,00 excl. BTW

Mocht er geen degelijke verpakking om de machine heenzitten dan sturen we de machine retour in een nieuwe doos, deze kost € 12,50 excl. btw. Het is daarom altijd raadzaam om uw verpakking te bewaren! 

After Sales en Onderhoud:
De machines zijn van een hoge kwalititeit, het maalsysteem is zelf te reinigen. Wanneer er problemen zijn dan kan er direct contact opgenomen worden met de Nivona importeur. Tel.: 079-3634242

Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur .

Nivona Koffeimachines © 2022 | Passie voor koffie!