Voorwaarden

Onze voorwaarden

Wij staan voor eerlijkheid, transparantie en zijn gericht op het helpen van goede doelen. Waarom? Omdat wij geloven in de talenten, passies van en voor andere mensen. Met elkaar werken we op deze manier aan de toekomst die vandaag start.

Enjoy&Give afspraken. Lekker duidelijk!
Onze afspraken hebben betrekking op alles wat wij samen doen zodat jij weet wat je van ons en wij van jou mogen verwachten. Mocht er nu iets gebeuren wat vervelend is of niet voorzien zullen we dat dan proberen samen op een goede manier op te lossen?

Wij verkopen een hoopvolle toekomst!
Deze toekomst realiseren wij samen met jou door o.a. jouw goede doel te steunen met het verkopen van koffiebonen, thee, koffiemachines en in de toekomst andere producten.

Jouw aankoop wordt vooraf door jou betaald waarna wij tot levering kunnen overgaan en jouw gekozen goede doel ondersteunen.

Producten waarvan je dubbel geniet
Al onze producten zijn erop gericht om jouw goede doelen te ondersteunen. Dit betekent dat ze daarom ook keurmerken dragen. Wij bepalen niet het goede doel. Jij maakt namelijk jouw eigen keuzes! 10% van elke aankoop komt zo terecht bij een goed doel waar mensen passie voor hebben.

Als het kan en past proberen wij onze producten en processen elke keer te verbeteren zodat alle partijen die hierin een rol spelen er beter van worden. Wij kiezen ervoor om zo actief de verantwoordelijkheid te kiezen om mensen te helpen. Dit reikt tot in de totale bedrijfskolom.

Garantie vanuit overtuiging
Wanneer de producten niet goed zijn ontvangen of verkeerde producten zijn ontvangen dan maken wij daar geen probleem van. Fouten maken is mogelijk en je wilt toch iemand zo helpen zoals je zelf ook geholpen wilt worden?

Prijzen zijn echt en duidelijk
Onze prijzen zijn gebaseerd op basis van kwaliteit, minimale platformkosten en 10% gegarandeerde goede doelen donatie.

Je betaald een prijs inclusief belastingen. Bij de aankoop vanaf een aantal producten worden geen vervoerskosten meer berekend simpelweg omdat dit nodig is. Wel zo eerlijk!

In vergelijking met andere producten zijn onze producten niet 10% duurder maar kennen een andere opbouw en een betere kwaliteitsprijsverhouding waarbij Enjoy & Give zo is ingericht dat we meer aan jouw goede doel kunnen geven. Dit doen wij op zo’n manier dat we blijvend een beter product kunnen leveren. Dit maakt ons een duurzaam en verantwoordelijk bedrijf volgens de overheid.

Onze producten zijn onderhevig aan prijsschommelingen. Wij dragen zelf de zorg dat deze geen effect hebben op jouw aankoop. Wanneer dit toch effect moet hebben om met elkaar blijven te kunnen genieten en geven zullen wij dit vooraf vertellen.

Bewust geen stress
Wij werken alleen op maandag tot en met vrijdag omdat wij geloven dat ieder mens tijd nodig heeft om te bezinnen, anderen te ontmoeten, tijd door te brengen met familie en weer fit mag zijn voor een nieuwe werkweek.

Wij zetten de bestelde producten klaar voor verzending en dat gebeurd zo snel mogelijk, binnen twee werkdagen. Wij geloven niet in een 24-uurs-economie maar wel in het proces waarin wij met elkaar blijvend, zonder stress en met plezier relatie kunnen opbouwen terwijl wij genieten en geven.

Het beloven van snelle leveringen geeft namelijk stress bij mensen, brengt de hoofden van consumenten op een verkeerde manier op hol, geeft druk op onze partner in de bedrijfskolom en het geeft spanning bij vervoerders, hun chauffeurs en heeft uiteindelijk een negatieve impact op het milieu. Daar kiezen wij dus bewust niet voor!

In geval van abonnementen staan onze producten op een donderdag klaar zodat vervoerders tijd hebben te leveren op de donderdag zelf, de vrijdag of de zaterdag. Jij weet dan wanneer je wat kan verwachten en wanneer niet.

Vanzelfsprekend logisch!
Wij hebben jouw gegevens nodig zodat wij de juiste producten bij je kunnen bezorgen, je te adviseren en slechts enkele malen per jaar te benaderen met de vraag hoe wij het beter kunnen doen. Wij willen namelijk dat je geniet en jouw doel kan ondersteunen!

Natuurlijk geven wij jouw gegevens niet aan anderen partijen en zorgen wij ervoor dat onze manieren van opslag veilig en gecertificeerd zijn.

Mocht je deze afspraken ook in juridische taal willen lezen dan kan je hier de documenten downloaden.

- algemene voorwaarden
- privacy
- verzendinformatie

 

Team Enjoy and Give

Nivona Koffeimachines © 2022 | Passie voor koffie!